Супа от риба тон
Рейтинг: Сложност: Изпробвана: 5 Любима на 60 готвача |
Снимката е добавена от mimoza784
Необходими продукти
- • 160 г консерва от риба тон
- • 1 глава лук
- • 2 бр. моркови
- • 2 бр. картофи
- • 1 бр. домат
- • 3-4 скилидки чесън
- • 50 мл олио
- • девесил
- • черен пипер
Начин на приготвяне
В 1.5 л вода се слагат нарязаните на кубчета зеленчуци и подправките. Когато се сварят се прибавя рибата от консервата. Вари се още 5-6 минути. Поръсва се с девесил. Поднася се с лимонов сок.
Рецептата е добавена от korneliq на 3 Януари 2008 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
# 7 mimoza784 [Изпробвал рецептата] | Признавам си, че подходих с лека доза съмнение към рецептата (странно ми звучеше "супа с риба тон"), но имах огромното желание да задоволя любопитството си Оказа се много, мнооого вкусна! А най-важното е, че имах одобрението и на кулинарния си критик - дъщеря ми Аз добавих малко фиде и предварително задуших зеленчицуте. [Изпробвана] | 6 Юни 2018 |
снимки от mimoza784 [Изпробвал рецептата] |
6 Юни 2018 | |
# 6 martinely [Изпробвал рецептата] | Често я правя, много лесна и приятна за приготвяне. Благодаря за рецептата! [Изпробвана] | 4 Май 2018 |
снимки от Ra-Di [Изпробвал рецептата] |
3 Яну 2018 | |
# 5 Ra-Di [Изпробвал рецептата] | Вкусна супичка [Изпробвана] | 3 Яну 2018 |
# 4 zizinka [Изпробвал рецептата] | Aз сложих малко фиде и направих застройка. Хубава супичка стана [Изпробвана] | 17 Дек 2014 |
# 3 Rossi | много хубава и лесна супичка. Не сложих домата и добавих няколко лъжици ориз. Вкусно | 3 Юли 2014 |
# 2 lu4a [Изпробвал рецептата] | Наистина се оказа бърза и сполучлива. За децата особено, защото държа да ядат риба, а така си я хапнаха с удоволствие. [Изпробвана] | 18 Окт 2010 |
снимки от Anego |
15 Окт 2010 | |
# 1 Anego | Отлична идея! Благодаря, Любче! | 15 Окт 2010 |
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.