Салата с картофи и риба
Необходими продукти
- • 500 г картофи
- • 2 бр. моркови
- • 1 глава червено цвекло
- • 2 глави лук
- • 1 пушена или веяна риба
- • 600 г майонеза
Начин на приготвяне
Картофите, морковите и цвеклото се сваряват и режат на кубчета. Лукът се реже на ситно. Рибата се почиства от костите и се накъсва на ситно. На дъното на голяма чиния (за торта) се слага половината от рибата, поръсва се с половината лук. Върху него се слагат половината от картофите, половината от морковите и половината от цвеклото. Залива се с половината майонеза. Отгоре се слагат останалите продукти в същият ред (като се завършва с майонеза).
Рецептата е добавена от reni55 на 18 Септември 2008 г.
Още рецепти за:
Салати с риба ⋅ Салати с картофи ⋅ Салати с моркови ⋅ Салати с червено цвекло ⋅ Салати с майонеза ⋅ Руска кухня
Свързани статии:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
# 2 ivandans | Това е известната руска салата Сельодка под шубой. Продуктите не се режат на кубчета, а се стържат на едро ренде. И не се използува майонеза, а заквасена сметана. Може да се сложи и майонеза, но малко, само за вкус. И за да не е много мазно, се добавя и малко кисело мляко. | 21 Сеп 2008 |
# 1 sve_georgieva | Обожавам риба, изглежда се получава нещо много вкусно, така че ще го пробвам. | 18 Сеп 2008 |
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.