Продукти:
гъби
пушено филе
кисели краставички
топено сирене
кашкавал
соев сос
червен пипер
Начин на приготвяне:
Гъбите (без пънчетата) се почистват и се нареждат в тава. Във всяка гъба се слага парченце масло, малко топено сирене и от предварително нарязаните и смесени кисели краставички, кашкавал и филе. Капва се по една капка соев сос и се запичат в умерено силна фурна за 10-15 минути.
гъби
пушено филе
кисели краставички
топено сирене
кашкавал
соев сос
червен пипер
Начин на приготвяне:
Гъбите (без пънчетата) се почистват и се нареждат в тава. Във всяка гъба се слага парченце масло, малко топено сирене и от предварително нарязаните и смесени кисели краставички, кашкавал и филе. Капва се по една капка соев сос и се запичат в умерено силна фурна за 10-15 минути.
- Тип ястие: предястия
- Кухня: българска
- Основни продукти: гъби, сирене/кашкавал/мляко
- Начин на приготвяне: печена
- Време за приготвяне: 20 - 30 минути